AMASYA / HAMAMÖZÜ - Atatürk İlkokulu

Rehberlik Servisi

Mrt

Öğrencilerimize Verimli Ders Çalışma yöntemleri anlatıldı.2-3 ve 4. sınıf tüm öğrencilerimize günlük plan hazırlandı.Başta okulda dersleri dikkatli dinlemenin ve derslere aktif katılımın önemine değinildi.Planı düzenli olarak gerçekleştirmenin hedeflerimize daha rahat ulaştıracağından bahsedildi.Verimli Ders Çalışma ilkelerine değinilerek,başarıda dikkatli düzenli çalışmanın önemi,uygun bir çalışma köşesi,bu çalışma alanının özellikleri(aydınlık olması,dikkatimizi dağıtacak materyallerin olmaması),yatarak uzanarak çalışmamak gerektiği,tv ile çalışılmaması gerektiği v.b konularda öğrencilerimiz aydınlatıldı.

Şbt

Rehberlik Servisimizce Teknoloji Bağımlılığı konusunda pano çalışması yapılmıştır.

Mrt

Şbt

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik yardımseverlik konulu rehberlik eğitimi verilmiştir.