Atatürk İlkokulu

Saray Mahallesi Adil Candemir Caddesi No.24 05720 Hamamözü/AMASYA
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim yapılmaktadır..
Saatler
Saat 8:30 ders başlangıcı Saat 12:00 Öğle Arası Saat 13.00 Derse Giriş Saat 14.45 Okuldan Çıkış
Kalorifer ile ısınmaktadır..
İngilizce eğitim verilmektedir.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Hamamözü/AMASYA
İl merkezine 90 km. mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Satranç Eğitimi verilmekte,her eğitim-öğretim döneminde Zeka Oyunları turnuvaları düzenlenmektedir..Her yıl il düzeyinde düzenlenen Satranç müsabakalarına katılım sağlanmaktadır. Ayrıca öğrencilerin sportif anlamda gelişimlerine destek olmak amacıyla FUTBOL TURNUVALARI düzenlenmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılında AB ERASMUS+ K101 Personel Hareketliliği proje başvurusunda bulunmuştur. Okulumuz AB projeleri,Tübitak proje çalışmalarını yakından takip etmektedir..