Mrt

Haydi Çocuklar Resim Yapmaya... Oyun Hakkındaki Düşünceleriniz Bizim İçin Çok Önemli. Hayal Et Çiz Ödülü Kap SON TARİH:14 Ocak 2022 AB ERASMUS PLUS KA101 OKUL EĞİTİMİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA KSBUL EDİLEN VE TÜRKİYE ULUSAL AJANSI TARAFINDAN DESTEKLENEN İŞİMİZ EĞİTİM GÜCÜMÜZ OYUN PROJEMİZ KAPSAMINDA ILCEMIZ GENELINDEKI ILKOKUL VE ORTAOKUL OGRENCILERIMIZ ARASINDA COCUK VE OYUN KONULU RESIM YARIŞMASI DUZENLIYORUZ..

Mrt

Projemizin yaygınlaştırma çalışmaları ve faaliyet programı kapsamında İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz arasında düzenleceğimiz ÇOCUK VE OYUN konulu Resim Yarışması ile İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında düzenleceğimiz MANGALA ve REVERSİ Zeka Oyunları Turnuvası için ilçemiz Hamit Kaplan Ortaokulu Müdürlüğünü proje ekibi üyelerimizle birlikte ziyaret ettik.Projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar,faaliyet programımız ve projemiz geneli hakkında bilgiler aktardık.

Mrt

Projemiz kapsamında öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi amacıyla Eğitimde Oyunun Gücü konulu eğitim seminerine tüm öğretmenlerimiz davetlidir.

Ock

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında resim sergisi açıldı.

Ara

Okulumuzun AB Erasmus+KA101 kapsamında kabul edilen İŞİMİZ EĞİTİM GÜCÜMÜZ OYUN isimli projesi kapsamında velilerimize yönelik Eğitimde Oyunun Önemi konulu veli eğitim seminerlerinin ikincisi düzenlendi.Proje ekibi üyelerimiz Orhan DAĞDELEN ve Erhan SEMİZ tarafından gerçekleştirilen eğitimde velilerimimze oyunun eğitimdeki yeri ,çocuklarla oynanabilecek oyun türleri konularında bilgilendirme yapıldı.Eğitimin sonunda velilerimizle birlikte uygulamalı oyun eğitimi çalışmaları gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve  Türk Malları  Haftası sınıflarımıza gerçekleştirilen çeşitli faaliyetlerle kutlandı.

Ara

Okulumuzun AB Erasmus+KA101 Okul Eğitimi ve Personel Hareketliliği kapsamında kabul edilen İşimiz Eğitim Gücümüz Oyun isimli projemizin faaliyet Programı kapsamında ilçemiz ve bölgemizdeki öğretmenlerimize yönelik olarak Sakarya Üniversitesi Okul Öncesi  Eğitimi  Anabilim Dalı Üyesi Dr.Hilal İlknur Tunçeli'nin katılımlarıyla  Oyunun Eğitimdeki Yeri konulu cevrimici  seminer çalışması gerçekleştirildi.